ZA VELJKA I BOGDANU SVATOVI NISU ŠTEDELI NA POKLONIMA, A CECA JE SNAJKI DALA NAJVEĆE DRAGOCENOSTI


Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović zavetovali su se na večnu ljubav, a brojni svatovi nisu štedeli kada su darovi u pitanju. Nisu želeli mnogo da ekseprimentišu s poklonima, te se svako uputio sa kovertom na svabu znajući da je to ono što mladima na početku bračnog života treba.

JEDAN DETALJ PROMAKAO JE SVIMA KADA VELJKO IZVEO BOGDANU IZ KUĆE: EVO ŠTA NAGOVEŠTAVA MLADIN POTEZ (VIDEO)

VELJKO I BOGDANA OČEKUJU PRINOVU, CECA NIJE MOGLA DA OBUZDA EMOCIJE: JOŠ UVEK SAM U EUFORIJI,SNAJKU ĆU JOŠ VIŠE DA RAZMAZIM

Ipak, Ceca je svoju snajku darovala i pre venčanja te je kada se ozvaničila veridba jedan poklon od srca namenila Bogdani.  Pevačicin i poklon za buduću snajku bio je brilijantni sat velike vrednosti, a Ceca ga je birala tako da se slaže uz verenički prsten koji je Rodićeva tada dobila od Veljka.

 

VELJKO NIKAD SREĆNIJI, MLADA BOGDANA U SVEKRVINOJ VENČANICI STAJE PRED OLTAR: VESELJE KAKVO SE NIJE VIDELO 24 GODINE (VIDEO)

Poklon sa najvećom sentimentalnom vrednosti, bio je prsten koji je u Cecinom posedu godinama, neprocenjive vrednosti. Pevačica ga je godinama nosila i nije ga čak ni svojoj ćerki Anastasiji ostavila, već je rešila da tu tradiciju nastavi Bogdana.Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.