SRUŠILI INTERNET: BREDI DŽENIFER SE DRŽALI ZA RUKE NA DODELI NAGRADA, FLERTOVALI I NISU SKIDALI POGLED JEDNO SA DRUGO ( VIDEO)


Bivši supružnici Bred Pit i Dženifer Aniston uslikani su zajedno na dodeli nagrada američkog udruženja filmskih glumaca SAG (Screen Actors Guild) za životno postignuće, a zbog njihovih pogleda i zagrljaja, podgrejane su priče da među njima i dalje postoje emocije.

Bilo je očigledno da Bred Pit i njegova bivša supruga uživaju u ponovnom susretu punom emocija iza pozornice na dodeli nagrada u Los Anđelesu, a sve je ostalo zabeležno objektivima fotoaparata.

 

 

Naime, kamere su ih uhvatile u trenutku kada su međusobno čestitali na osvojenim nagradama, a ona se od srca smejala njegovim šalama. Naime, šaleći se na račun toga što je sam, baš kao i Dženifer, rekao je da će na svoj Tinder dodati fotografiju sa osvojenom nagradom.

Ipak, kada je video Dženifer u elegantnoj beloj haljini, morao je da joj udeli kompliment.

Ooo, wow“, uspeo je kratko da prokomentariše Bred kada je ugledao Dženifer.

Par je kasnije snimljen dok su jedno drugom čestitali, nežno se dodirivali i smeškali jedno drugom, a Bred ju je u jednom trenutku i uhvatio za ruku kada se okrenula od njega, pokazavši na taj način svima da ne želi da ode od njega.

Podsetimo, Dženifer i Bred su se razveli 2005. godine nakon njegove ljubavne afere s Anđelinom Džoli, koja mu je potom postala druga supruga. Tačnije, venčali su se 2014. godine, a raskinuli su dve godine kasnije, a razvod službeno okončali prošle godine. Za razliku od Anđeline, Dženifer je sa Bredom ostala u prijateljskim odnosima, a već se duže vremena se šuška da se njihova ljubav opet probudila.

 

 

 

Izvor: Kurir.rs

 

Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.