Srpska teniserka proglašena je najlepšom ženom sveta, ali u ljubavi nije nekada imala sreće: Ana Ivanović je imala turbulentne veze


Ana Ivanović je ime za koje nije vezan niti jedan skandal. Pristojna i prelepa, nekada devojka, sad supruga i majka, nije imala mnogo sreće u ljubavi.

Što se Anine karijere tiče, nizala je uspehe i pobede sve do kobne 2008. godine kada su krenuli porazi, a zatim i povrede. I taj ciklus trajao je sve do 2013, kada je Ivanovićeva sa Đokovićem imala 7 pobeda i samo dva poraza. Ipak ni to nije urodilo dobrim plasmanom, ali ona nije od tenisa odustajla, makar ne sve do 2016, kada je na svom Fejsbuk profilu objavila da se zvanično povlači iz tenisa.

Ana je takođe doživljavala uporedo i ljubavne brodolome. Veza sa španskim teniserom Ferdinandaom 2008. je trajala samo tri meseca. Uprkos dobroj volji kolege Novaka Đokovića koji ju je upoznao sa Markom Stilitanom, romansa je trajala samo 5 meseci, a Ana ga je nakon smao par nedelja upoznala sa roditeljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Nov 6, 2019 at 8:52am PST

Ovaj niz „prokletstva“ pratio je teniserku sve dok nije upoznala Bastijana i sa njim započela ljubav koja je danas primer mnogima. Podsetimo, Švajnštajger je zbog Ane raskinuo sedmogodišnju vezu.

Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.