Marija ruši rekorde na američkoj turneji


 

Pevačica Marija Šerifović otputovala je na ameriko-kanadsku turneju gde uveliko niže uspehe. Marija je već održala nekoliko koncerata, gde je najzapaženiji bio u Torontu. Nekoliko hiljada ljudi u glas je pevalo njene čuvene hitove, a Šerifovićka je pre sam odlazak poručila da će publici prirediti večeri za pamćenje.

Tokom celog februaru na koncertima družiću se sa našim zemljacima u Americi i Kanadi. A šta publika može da očekuje? Standardno. Zna publika tamo šta može da očekuje od mene. Mi smo se već ranije družili. Ovog puta ćemo obići gradove Sent Luis, Toronto, Las Vegas, Njujork, Finiks, Detroit i Čikago. Sedam gradova, prelepa je i predobra publika u ovim zemljama, prevatrena i sigurna sam da će tako biti i sada. Jedva čekam da pevamo zajedno – rekla je Marija i dodala:

– Pošto ću nastupati svake druge večeri, neću imati baš puno vremena za odmor i uživanje, ali sama činjenica da sam u Americi koju zaista obožavam učiniće me srećnom.

Pevačica se sa turneje vraća krajem februara, kada, kako kaže, kreću svakodnevne probe za koncerte u Beogradu i Novom Sadu. Koncert “Druga strana ploče” koji je 8. marta u Sava centru već je rasprodat.Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.