Kraljevska porodica urnisala Megan: Ovaj nadimak su joj dali na početku,


 

Poznato je da članovi kraljevske porodice sebi daju neuobičajene nadimke – tako je, recimo, princeza Dajana princa Vilijama zvala vombat i veliki Vili, a princ Džordž, navodno, nosi nadimak Arči. Kraljica Elizabeta oduvek je nosila nadimak „Lilibet“, a za Megan je ova porodica sačuvala jedan pogrdan nadimak.

Kad je tek ušla u kraljevsku porodicu, Megan Markl otkrila je da je njena mama zove „cvetak“. Međutim, kraljevska porodica nije imala baš lep nadimak za vojvotkinju od Saseksa.

Naime, kako tvrdi novinarka „Tatlera“, Sofija Mani-Kuts, „jedan od starijih pripadnika kraljevske porodice zove Megan zove je „žena-diploma“. Time, objašnjava novinarka, aludiraju na to da će potrajati tri godine, koliko traje proces školovanja za bečelor diplomu.

Isplivala je i priča iz izvora bliskih porodici da je princ Vilijam ljut na Harija još otkako je objavio da planira da se njome oženi jer, kako mu je navodno rekao, „sa glumicama se zabavlja, a ne ulazi u brak“.

Megan, inače, ovih dana sama boravi u Kanadi, gde je snimljena na aerodromu kako dočekuje prijateljicu. Megan deluje veoma srećno, uprkos tome što se kanadska javnost protivi tome da ustupe gostoprimstvo njoj i Hariju, kako ne bi prekršili prećutan protokol između Engleske i Kanade.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by What Meghan Wants (@what.meghan.wants) on Jan 16, 2020 at 10:43pm PST

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: zena.blic.rs

Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.