CECA OTKRILA KAKVE MUŠKARCE VOLI


Svetlana Ceca Ražnatović ne krije, kako se misli, privatni život od javnosti, međutim nema potrebe da na sav glas o privatnim detaljima govori. Kako kaže, oni koji treba upućeni su u sve, a tuđe dvorište ne gleda, već samo svoje.

– Nikada nisam zadirala u tuđe živote, niti me to zanima. Ja se trudim da sopstveni sredim, nemam vremena za druge ljude jer imam zaista bogat privatni život, dvoje dece, snajku, čekam unuče… Imam i sestru, brata, sestrinu decu, tako da mi uvek imamo čime da se bavimo, mene ne interesuje komšijsko dvorište – priznaje Ceca i otkriva kakvi muškarci privlače pažnju lepšeg pola, piše Pink.rs

 

Žene vole mačo muškarce, to je u prirodi žene, da muškarac bude neko ko će biti onako… Pored orla zaspala, a ne kukavica – poslužila se Ceca sintagmama iz svojih hitova.

Ja sam za tu polnu ravnopravnost, ako je žena sposobna zašto joj ne dati šansu? Ne radi se sve u životu na snagu, već i na pamet, vispren um… Ja sam apsolutno za to, ali ipak su muškarci jači pol i muškarci su, naravno, jako bitni u porodici, za odrastanje dece, jer otac je taj koji pruža sigurnost, zaštitu… Majke su te koje pružaju nežnost, pažnju – istakla je folk zvezda u emisiji „Ekskluzivno“.

 

 

 

Izvor:Tanjug.rsSource link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.